Seizoensgebonden koken

Het mag duidelijk zijn: seizoensgroenten eten is niet alleen lekker maar heeft ook zijn voordelen / reden

  1. Het is ecologisch verantwoord: Groenten en fruit van het seizoen zijn beter voor het milieu, omdat ze van onze lokale groentenboeren komen. Geen verwarmde serres nodig en minder afgelegde kilometers betekent ook minder broeikasgassen...
  2. Voor onze portemonnee!! Want geen extra kosten voor vervoer of verwarming serres, dus een pak goedkoper!
  3. Onze gezondheid: seizoensgebonden eten, betekent versere groenten en fruit. Dus ook meer vitaminen, mineralen, enz…
  4. De smaak: groenten en fruit van het seizoen hebben een vollere smaak. Ooit asperges met kerst gegeten? Dan weet je meteen wat we bedoelen.
  5. Gemakkelijker en sneller boodschappen doen: Producten van het seizoen worden op de markt het meest gepromoot en staan meestal ook vooraan in de groentenafdeling van de supermarkt. Dus geen tijdverlies meer en daardoor ook minder stress.

Zin gekregen om met ons te koken ?

Schrijf je dan in en dan gaan we samen lekker , gezond en ecologisch verantwoord koken



Prijs

  • 215€
    Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
    (120€ inschrijvingsgeld + 95€ maaltijdgeld en cursus)
  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk : ---€
  • Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk