Gastronomisch koken : elke week les

Opleiding waarin creatieve en verfijnde menu's aan bod komen met seizoensgebonden producten.

In deze cursus leer en oefen je de diverse kook- en serveertechnieken aan de hand van gastronomische en trendy menu’s zoals ze vandaag in de restaurantkeukens bereid worden. Onze leraren voor deze cursus staan zelf dagdagelijks in een restaurantkeuken.

Naast de eigenlijke bereiding komen ook het opdienen van de gerechten en de schikking van een feesttafel aan bod.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

Prijs
  • 225€
    Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
    (120€ inschrijvingsgeld + 105€ maaltijdgeld en cursus)
  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk : 129€

Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk