Feestmenu's : herfst/winter

 

Opleiding waarin creatieve en feestelijke menu's aan bod komen met seizoensgebonden producten.

In deze cursus leer en oefen je de diverse kook- en serveertechnieken aan de hand van feestelijke en trendy menu’s. Met het oog op de verschillende feesten in de loop van het jaar gaat onze aandacht naar de seizoensgebonden keuken.

Naast de eigenlijke bereiding komen ook het opdienen en de schikking van een feesttafel aan bod.

Daartoe werd deze cursus ook opgesplitst in twee modules: tijdens het 1ste semester komen vooral herfst- en wintermenu’s aan bod, terwijl het 2de semester draait rond lente en zomermenu’s.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

 


Prijs

  • (prijsinfo volgt binnenkort)€
    Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
    ((prijsinfo volgt binnenkort)€ inschrijvingsgeld + 105€ maaltijdgeld en cursus)
  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk : (prijsinfo volgt binnenkort)€
  • Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk