Eenvoudig verfijnde menu's

 

Wil je wat meer variatie in je dagelijkse kost, volg dan deze module! 

In deze module worden diverse kooktechnieken aangeleerd en ingeoefend.

Dit gebeurt door middel van het bereiden van een dagmenu met onder meer soep, een voor- en hoofdgerecht  met vlees of vis, bijpassende groenten, aardappelen of deegwaren of … en een eenvoudig dessert of gebak.

Zo krijg je voldoende kleur en variatie in je dagelijkse voeding.

Ook het bereiden van enkele eenvoudige feestmenu’s staan op het programma.

Voorbeeldmenu :

Slaatje met oosterse kippenreepjes, Wortelsoep, Geroosterde lamskoteletjes met kruidenboter, gratin, spruitjes en venkel, Duo van chocolademousse 

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes


Prijs

  • 190€
    Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
    (120€ inschrijvingsgeld + 70€ maaltijdgeld en cursus)
  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk
  • Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk