Zuiders koken 2 : tweewekelijks gedurende 1 schooljaar

Een culinaire tocht door tal van zuiderse landen.

De meesten beginnen bij de gedachte alleen al te watertanden. Herinneringen aan je laatste vakantie duiken op in je gedachten. Dankzij deze module reist je smaakzin er weer heen.

Wie een zuiders gerecht op tafel zet, oogst altijd veel bijval, daarom is deze module  een must!

Wat denk je van tapa’s, pecorini-ravioli, verse pasta, quiche, lasagne, minestrone, knoflooksoep, pesto, risotto, crostini, frittata met salie, fettucini al freddo, tortilla, varkenshaasje op zuiderse wijze, calamaris, zabaglione classico, gelati, … te veel om op te noemen.

Er worden nieuwe kooktechnieken aangeleerd en de kooktechnieken die je reeds kende worden verder ingeoefend. Binnenkort tover je heerlijke zuiderse gerechten op tafel.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.


Prijs

  • 162€
    Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
    (92€ inschrijvingsgeld + 80€ maaltijdgeld en cursus)
  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk : 94€
  • Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk