Feestelijk koken : om de 2 weken les

Opleiding waarin creatieve en feestelijke menu's aan bod komen met seizoensgebonden producten.

In deze cursus leer en oefen je de diverse kook- en serveertechnieken aan de hand van feestelijke en trendy menu’s. Met het oog op de verschillende feesten in de loop van het jaar gaat onze aandacht naar de seizoensgebonden keuken.

Naast de eigenlijke bereiding komen ook het opdienen van de gerechten en de schikking van een feesttafel aan bod.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

Prijs

225€
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld
(120€ inschrijvingsgeld + 105€ maaltijdgeld en cursus)

  • Vermindering van inschrijvingsgeld mogelijk : 129€
  • Vrijstelling van inschrijvingsgeld mogelijk