InschrijvenPlaatsMomentLesurenDocentEerste lesOpmerkingLestijden (*)Prijs
Online inschrijven is afgesloten voor deze cursus.
Neem contact op met het secretariaat indien je nog wenst in te schrijven.
Maldegem, Mevr Courtmanslaan 80Maandagavond18u10-21u15Borglevens Hendrik21/01/2019 6090€
(*) Lestijden : het totaal aantal lesuren dat deze cursus zal duren
Privacy en veiligheid op internet

Het internet is overal. We zoeken informatie op, we zijn actief op sociale media, we chatten, luisteren naar muziek, zoeken de weg, boeken een restaurant … kortom we zijn bijna continu online… Super!

Maar het internet is soms ook vol met risico’s zonder dat we het merken. Bedrijven, organisaties en zelfs privé personen verzamelen zomaar informatie over jou zonder dat je dit eigenlijk wel wil. Zelfs de rechten van ons materiaal foto’s en filmpjes kunnen we verliezen. En zeker als het over financiële informatie gaat dan wordt het plots minder super.

In deze cursus leer je op praktische wijze de gevaren kennen, te ontdekken wat kan en niet kan en het belangrijkste hoe kun je jezelf hiertegen beschermen zonder het gebruiksgemak van je online diensten op te geven.

Surf  veilig voor betalingen, boekingen en tijdens het delen van documenten, foto’s en meer…
Kom en ontdek het in deze boeiende praktijk gerichte cursus voor jong en oud.

Ook vertellen we de laatste nieuwtjes over wat er beschikbaar is om veilig te werken met zowel pc, tablet als met je smartphone.

Een cursus die iedereen eens moet gevolgd hebben, zelfs als je ook maar af en toe eens gebruik maakt van een online dienst.