Photoshop & Lightroom creatief project

Je foto’s snel afwerken tot een mooi afgewerkt professioneel resultaat! Het kan, met Lightroom en Photoshop als perfecte duo leer je hoe dit te doen in snelle eenvoudige stappen. Een nieuwe cursus die zich specifiek richt tot de fotografen die ‘echt’ met hun foto’s bezig zijn.

Deze cursus is niet een Photoshop cursus om posters, uitnodigingen, collages ed. te maken. Neen daar hebben we onze uitstekende Photoshop cursussen voor. Neen hier gaat het echt om de foto afwerking. Hoe je foto tot topniveau om te vormen met een snelle workflow die voor iedereen haalbaar is.

Om deze cursus te volgen heb je wel al voldoende kennis om met Lightroom te werken; je kunt foto’s importeren, beheren en de basisbewerkingen uitvoeren. Tevens heb je de kennis om je foto’s te exporteren. Vanaf dan gaan we een stap verder… je leert er samen met Lightroom over te stappen naar Photoshop en daar de extra afwerkingen te realiseren op je foto. Kennis van Photoshop is niet vereist maar mag natuurlijk.

We leren ENKEL de noodzakelijke stappen van Photoshop om een realistische volmaakte foto te creëren.

Doelpubliek; deze cursus richt zich tot iedereen die zijn eigen foto’s wil verbeteren, perfect afwerken, presentabel wil maken voor diverse doeleinden, zoals een tentoonstelling, het maken van een fotoalbum, grote afdrukken wil maken, een portfolio hebben, perfecte schermweergave enz.

Dus ben jij bezig met fotografie en wil je het niveau van je foto’s nog wat opkrikken… Dan is deze cursus voor jouw!
In deze cursus wordt hoofdzakelijk met eigen materiaal gewerkt, dus een zéér praktijkgerichte opleiding.